ten tego w tą tu i tamto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • coobin
    Ambiente
    • 2009
    • 181

ten tego w tą tu i tamto

Koledzy rowerowcy

Szukam kapci do swojego 29era. Budżet raczej skromny (opisane niżej to ok 60-70 zeta), a wymagania jak zwykle :szeroki_usmiech
    Przeloty to głównie asfalt, ścieżki chodniki dajmy 80%. Reszta to głównie ubite ścieżki w parkach/lasach. Ale szczególnie nad Wisłą wbiję czasem na mniej uczęszczane szlaki gdzie i jakiś luźny piasek, trawsko będzie. Dodatkowo jak się znudzi i daleko do podjazdu na wał to żeby można było wbić na niego nie złażąc.

Obecnie mam Race King 2.2. Fajne w terenie, sprawdzają się na piachu, mokrej trawie, czy właśnie podjazdach pod górkę. Nabite na asfalcie też się toczą, głośno, pewnie ciężko, ale idą.
    Bieżnik jest ok, ale cholery poparciałe i popękane więc czas na zmianę.

Z racji głównie asfaltów chciałoby się coś szybszego, aby się lżej kręciło. Głaskie, asfaltowe odpadają bo po trawie, szczególnie mokrej to tym już nie pojedzie o górkach nie wspominając.
    A właśnie z tych ostatnich 20% nie chciałbym rezygnować. Gdzieś polecali Schwable Huricane, ale czy dadzą radę w tych 20%? Podobnie Double Fighter 2.0.
    Czy zostać przy Race Kingach, ew. Smart Sam'y (chyba bardziej "szosowe").

Możecie coś podpowiedzieć?
  • macherstudio
    RS
    S_OCP Member
    • 2008
    • 2378
    • Mitshibishi
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

ten tego w tą tu i tamto

Przede mną wymiana mechanizmu podnoszenia szyby - chciałem się przygotować "na sucho" ale nie dałem rady ze śmiechu jaki wielki błąd popełniłem licząc na pomoc ze strony filmiku jaki muszę Wam zaprezentować ... ten tego tamtego przez tego ito

www.prostetorodo.pl

Komentarz

• 4tech
      RS
      • 2008
      • 4199
      • Octavia II combi (1Z5)
      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

komentarze, montaż, przygotowanie - po prostu the best
      ad: :haha:
      O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD